Haal nog meer verhogen uit uw auto!

Performance pack

Maak direct een afspraak

Goed nieuws voor eigenaren van high performance sportauto's: bij Transtune haalt u nóg meer vermogen uit uw auto. Meer pk's en meer koppel. Onder de noemer Performance Packs bieden we een aantal standaardpakketten voor full car tuning die uw auto omtoveren van sportauto tot circuitracer.

Nu denk u wellicht: kan ik het wel vertrouwen? Kan ik mijn kostbare bezit achterlaten bij Transtune voor zo'n ingreep? Want motor tuning van een Ferrari, Porsche, Bentley of Lamborghini vergt specifieke technische expertise. Dus loop ik straks geen kans op motorschade? We begrijpen dat alles draait om vertrouwen. Vertrouwen in ons technisch vakmanschap en vertrouwen dat uw auto straks niet alleen veel beter presteert, maar dit ook betrouwbaar blijft doen.

Software én hardware upgrade

Bij Transtune gebruiken we alleen onderdelen van absolute topklasse. Want naast het chiptunen van de motor (het optimaliseren van de software) geven we ook de verschillende aandrijfonderdelen een flinke upgrade om het topvermogen te kunnen verwerken. Denk hierbij aan de motorinlaat, intercooler, turbo's en aanpassingen aan het complete uitlaatsysteem.

Versterkte automaatkoppeling

Als next level maatregel zit ook het versterken van de (dubbele) koppeling in het standaardpakket, zodat het extreme vermogen probleemloos kan worden overgebracht op de aandrijfassen en de wielen. Dit doen wij met versterkte automaatkoppelingen van DODSON Motorsport. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor auto's als de Audi R8 en Lamborghini Huracan en kunnen meer dan 1800 pk aan. Met deze service zijn wij uniek in Nederland en het is absoluut een reden om de upgrade van uw wagen uit te laten voeren door de experts van Transtune.

Kies voor Transtune

Bent u eigenaar van een snelle BMW, Mercedes of Audi? Rijdt u een Porsche, Ferrari, Lamborghini of wellicht een Bentley? En wilt u meer vermogen uit uw auto halen? Kies dan voor een totale tuningupgrade bij Transtune. Zo weet u zeker dat alle software en hardware aanpassingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze werkplaats is speciaal uitgerust voor het upgraden van high performance sportwagens, en onze vakmensen beschikken over de juiste technische vakkennis om elke aanpassing aan uw auto optimaal uit te voeren. Het bewijs wordt geleverd op onze vermogenstestbank, waar we regelmatig piekvermogens zien van meer dan 700 pk!

Bij Transtune monteren we uitsluitend deze topmerken:

  • Eventuri – carbon intakesystemen
  • Wagner Tuning – intercoolers
  • TheTurboEngineers – motorsport turbo's
  • NGK – racebougies
  • K&N – raceluchtfilters
  • DODSON Motorsport – versterkte automaatkoppelingen


Downpipes en complete uitlaatsystemen van:

Meer weten bel of mail ons gerust.

Neem contact op!

Werkwijze

Wij zorgen graag voor een optimale hardware/software-combinatie van uw auto, ontwikkeld op de testbank. Dat doen we in onze speciaal hiervoor ingerichte werkplaats. Deze is voorzien van alle essentiële gereedschappen en machines. Van bruggen voor verlaagde auto’s, tot stoel- en stuurhoezen om uw auto te beschermen tegen vuil. Wij werken met hoog geschoold personeel met een passie voor auto’s.