Mini Clubman

Chiptuning

Chiptuning Mini Clubman

Een Mini Clubman is een auto om trots op te zijn. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Heeft u er wel eens aan gedacht om uw Mini Clubman te chiptunen? Bij een betrouwbaar adres waar je altijd netjes wordt geholpen? Bij Transtune in Deurne bent u verzekerd van de beste service en de beste kwaliteit voor het chiptunen van uw Mini Clubman.
We zijn gespecialiseerd in het chippen van alle Europese merken (met uitzondering van de Franse merken). Ook voor uw Mini Clubman hebben we dus de beste oplossing paraat. Het chiptunen van de auto gebeurt niet met standaard software. Nee, bij ons krijgt u chiptuning op maat. Speciaal geschreven software die perfect past bij uw Mini Clubman en die de benzinemotor of diesel beter laat presteren.
Met onze chiptuning op maat is het mogelijk om 20 tot 40 procent meer vermogen uit de motor te halen. Dit geldt voor benzine auto's én diesels. Na chiptuning rijdt uw Mini Clubman aanmerkelijk soepeler en reageert deze spontaner op het gaspedaal.
En er zijn meer voordelen. Wie juist zuiniger wil rijden kan ook kiezen voor eco chiptuning. Met eco chiptuning programmeren we uw Mini Clubman zo dat deze het meest efficiënt omgaat met brandstof. Bij een normale rijstijl is een brandstofbesparing mogelijk tussen 5 en 20 procent!
Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Mini Clubman