Lamborghini Murciaclago

Chiptuning

Chiptuning Lamborghini Murciaclago

Een Lamborghini Murciaclago is een auto om trots op te zijn. Maar het kan natuurlijk altijd beter! Heeft u er wel eens aan gedacht om uw Lamborghini Murciaclago te chiptunen? Bij een betrouwbaar adres waar je altijd netjes wordt geholpen? Bij Transtune in Deurne bent u verzekerd van de beste service en de beste kwaliteit voor het chiptunen van uw Lamborghini Murciaclago.
We zijn gespecialiseerd in het chippen van alle Europese merken (met uitzondering van de Franse merken). Ook voor uw Lamborghini Murciaclago hebben we dus de beste oplossing paraat. Het chiptunen van de auto gebeurt niet met standaard software. Nee, bij ons krijgt u chiptuning op maat. Speciaal geschreven software die perfect past bij uw Lamborghini Murciaclago en die de benzinemotor of diesel beter laat presteren.
Met onze chiptuning op maat is het mogelijk om 20 tot 40 procent meer vermogen uit de motor te halen. Dit geldt voor benzine auto's én diesels. Na chiptuning rijdt uw Lamborghini Murciaclago aanmerkelijk soepeler en reageert deze spontaner op het gaspedaal.
En er zijn meer voordelen. Wie juist zuiniger wil rijden kan ook kiezen voor eco chiptuning. Met eco chiptuning programmeren we uw Lamborghini Murciaclago zo dat deze het meest efficiënt omgaat met brandstof. Bij een normale rijstijl is een brandstofbesparing mogelijk tussen 5 en 20 procent!
Meer weten? Bel of mail ons. Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Lamborghini Murciaclago

Kies hieronder uw Bouwjaar