Bentley

Chiptuning

Chiptuning Bentley

Transtune is dé specialist voor chiptuning van uw Bentley. We staan voor 100 procent kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons krijgt het motormanagement van uw auto geen standaard softwarepakketje van de plank maar op maat geschreven programmatuur die perfect past bij uw Bentley.
Kiest u ook voor betrouwbare zekerheid? Laat uw Bentley daarom tunen door Transtune in Brabant. U kunt bij ons terecht voor chiptuning van elke Bentley met benzinemotor of diesel. Uw auto laten chippen door onze experts biedt vele voordelen: meer souplesse, meer vermogen, een veiliger rijgedrag en desgewenst een lager brandstofgebruik met eco tuning.
Gaat u voor meer vermogen uit uw Bentley? Met onze chiptuning op maat is een toename haalbaar van 20 tot 40 procent, zowel voor een benzine auto als een diesel. Na chiptuning rijdt uw Bentley aanmerkelijk soepeler en gretiger! Met chiptuning kan je ook zuiniger rijden. Dat is eco chiptuning waarbij we uw Bentley zo programmeren dat deze het meest efficiënt omgaat met brandstof. Bij een normale rijstijl is een brandstofbesparing mogelijk tussen 5 en 20 procent!
Meer weten? Bel of mail ons.
Of maak direct online een afspraak voor chiptuning van uw Bentley